Servicii Web Design, Creare Site Web, Creare Magazin Online

Creare pagini web Bistrița, Creare magazin online Bistrița, Web Design

Pentru că vream ca toate proiectele noastre de creare pagini web Bistrița, să fie în topul căutărilor pe google, fiecare site web o să fie optimizat seo complet și o să aibă un design unic conceput special după cerințele și serviciile oferite publicului țintă.

Creare pagini web

Servicii de creare site de prezentare pentru orice tip de afacere, incepand de la un StartUp care vrea sa se lanseze in mediul virtual pana la o afacere deja bine cunoscuta care are nevoie de un redesign sau o extindere in mediul online.


Creare magazin online

Acest serviciu este atat pentru intreprinzatori care vreau sa lanseze primele lor produse online cat si pentru companii care au deja un magazin fizic si vor o extindere in mediul virtual. Orice proiect de magazin online o sa fie tratat cu aceeasi seriozitate si profesionalism din partea mea.


Creare catalog de produse online

Vrei sa incepi o afacere in comertul online si nu stii daca o sa mearga bine? Incearca un catalog de produse online cu un formular de cere oferta, mai putin costisitor decat un magazin online dar facut cu atentie si bine optimizat.


Creare aplicatii desktop erp – crm – sfa – wms

Ai o afacere in crestere si deja nu mai poti face fata gestiunii? Vrei sa ai un stock actualizat la timp intre site si soft de gestiune? No problem, cu un soft erp, soft crm sau alte aplicatii desktop personalizate o sa ai mai mult timp liber.


Optimizare SEO

Atunci cand iti faci un site inseamna ca vrei sa te faci vazut rapid in mediul online. Deci ai nevoie de un site foarte bine optimizat seo pentru cele mai cunoscute motoare de cautare precum google sau yahoo. Pun la dispozitie serviciul de optimizare seo pentru orice tip de site web.


Marketing online

Probabil ati mai auzit expresia “Reclama e sufletul comertului”. Pun la dispozitie servicii de promovare online prin diferite campanii de promovare precum promovare facebook sau campanii adwords.


Freelancer – Servicii Web Design Bistrita

Pentru orice tip de proiect, hai sa vorbim.
Cere-mi detalii!