Creare soft erp si soft crm Bistrita

Creare aplicatii personalizate Cluj | Aplicatii desktop Cluj

Creare aplicatii personalizate Cluj, Dezvoltare aplicatii desktop Cluj


creare soft erp bistrita

Creare soft ERP

Afacerea ta inregistreaza o crestere rapida iar cu procesele actuale de munca nu reusesti sa satisfaci toti clientii? Atunci ai nevoie de un sistem de managemant de tipul erp.
Prin intermediul acestui tip de program se pot automatiza procese, se reduce timpul de productie si timpii de operare, se pot vizualiza date si statistici in timp real, se pot tipiza procese.

soft crm bistrita

Creare soft CRM

Doresti mentinerea unei evidente asupra clientilor si crearea de oferte personalizate pentru acestia? Sau doresti sa iti cresti vanzarile dintr-o categorie de produse?
Solutiile de tip crm se ocupa de acest aspect pentru tine.

solutii sfa bistrita

Creare soft SFA

Legatura dintre agentii din teren si sediu este una problematica, stocurile sunt greu de accesat, aveti comenzi pe care nu le puteti onora din cauza unor erori? Toate aceste probleme sunt de domeniul trecutului cu o aplicatie SFA personalizata. Clientii se pot programa, agentul din teren are acces instant la stocuri de pe aplicatia mobila sau tableta iar lunar se pot intocmi diverse rapoarte customizate atat pentru agent cat si pentru client.

soft orgazinare depozit bistrita

Creare soft WMS

Dezordinea este cuvantul cheie in depozitul tau iar acest lucru iti diminueaza profitul? Cu ajutorul unei solutii de tipul WMS personalizate, dezordinea este de domeniul trecutului iar profitul se va resimti imediat.

Ai nevoie de mai multe detalii in legatura cu servicii de web design Bistrita sau realizarea unui site web? Ma gasesti la tel, pe whatsapp, skype sau pe e-mail.

Ultimele proiecte de Web Design Bistrita