Promovare Online Bistrița, Marketing Online Bistrița

Promovare Online Bistrița, Marketing Online Bistrița, Promovare Site Web

Servicii de promovare online Bistrița sau marketing online Bistrița.

Promovare site web prin creare și administrare campanii de promovare online care constă în promovare pe google, Google Ads, și promovare pe facebook, Facebook Ads


campanii adwords

Campanii promovare site google

Având în vedere că cel mai utilizat motor de căutare este google, punem la dispoziție servicii de promovare site google, campanii  adwords în care plătești doar pentru rezultate datorită campanilor de promovare PPC, pay per click, în care plătești doar pentru click-urile obținute pentru site-ul tău.

campanii promovare facebook

Campanii promovare Facebook

După cum știm toți, facebook este deja o rețea socială cu foarte multe conturi active, și de ce să nu profităm să ne promovăm afacerea și prin acest canal. Vă pun la dispoziție servicii de promovare facebook prin intermediul unor campanii pe facebook pentru care, la fel ca și google, plătim doar pentru rezultate favorabile.

marketing online bistrita

Marketing online - SEM

Campaniile SEM (Search Engine Marketing) sunt cel mai cunoscut mod de promovare online.  Atunci când lansăm o campanie SEM, putem alege dacă vrem să plătim pentru clikul utilizatorului sau vrem doar să vadă anunțul nostru. Pentru cele mai bune rezultate este nevoie de multă atenție și profesionalism, care sunt dispus să le ofer la maxim.

promovare online

Administrare pagini retele sociale

Prin intermediul rețelelor sociale putem ajunge mai ușor la publicul nostru țintă. De asemenea, putem consolida brandul nostru datorită părerilor și calificativelor obținute de la utilizaotri. Dacă nu aveți încă un profil pe principalele rețele de socializare, Facebook, Google+, Instagram, Twitter sau LinkedIn, eu mă pot ocupă de crearea și administrarea acestora.

Ai nevoie de mai multe detalii în legătură cu servicii de promovare online sau creare site de prezentare? Mă găsești la tel, pe whatsapp sau pe e-mail.

Spune-mi ceva despre proiectul tau si hai sa-l aducem online!