Promovare Online Bistrita, Promovare Site, Marketing Online

Promovare Online Bistrita, Promovare Site, Marketing Online

Creare si administrare campanii de promovare online, promovare facebook


campanii adwords

Campanii promovare site google

Avand in vedere ca cel mai utilizat motor de cautare este google, punem la dispozitie servicii de promovare site google, campanii  adwords in care platesti doar pentru rezultate datorita campanilor de promovare PPC, pay per click, in care platesti doar pentru click-urile obtinute pentru site-ul tau.

campanii promovare facebook

Campanii promovare Facebook

Dupa cum stim toti, facebook este deja o retea sociala cu foarte multe conturi active, si de ce sa nu profitam sa ne promovam afacerea si prin acest canal. Va pun la dispozitie servicii de promovare facebook prin intermediul unor campanii pe facebook pentru care, la fel ca si google, platim doar pentru rezultate favorabile.

marketing online bistrita

Marketing online - SEM

Campaniile SEM (Search Engine Marketing) sunt cel mai cunoscut mod de promovare online.  Atunci cand lansam o campanie SEM, putem alege daca vrem sa platim pentru clikul utilizatorului sau vrem doar sa vada anuntul nostru. Pentru cele mai bune rezultate este nevoie de multa atentie si profesionalism, care sunt dispus sa le ofer la maxim.

promovare online

Creare si administrare pagini retele sociale

Prin intermediul retelelor sociale putem ajunge mai usor la publicul nostru tinta. De asemenea, putem consolida brandul nostru datorita parerilor si calificativelor obtinute de la utilizaotri. Daca nu aveti inca un profil pe principalele retele de socializare, Facebook, Google+, Instagram, Twitter sau LinkedIn, eu ma pot ocupa de crearea si administrarea acestora.

Ai nevoie de mai multe detalii in legatura cu servicii de promovare online sau realizarea unui site web de prezentare? Ma gasesti la tel, pe whatsapp, skype sau pe e-mail.

Spune-mi ceva despre proiectul tau si hai sa-l aducem online!